fredag 22 januari 2010

Fredagsmeny



Så var ännu en vecka till ända... tänkte rensa ut i frys o kyl.. hittade vildsvinsfilé, lite rotfrukter men inga potatisar.. filé ???? får nog kolla om det finns potatis iallafall... vin från Italien passar väl till det mesta ?

7 kommentarer:

  1. Det goda livet levs i Rya. Här finns bara angenäma problem.
    Inte filén som saknas.. eller heller vinet.. men POTATISEN.

    SvaraRadera
  2. men det e ju så livet är...
    om man har överskott av vin o filé i livet...
    så saknar man potatisen..
    det är ju helheten som ger livskvalitén..
    sen råkar potatis va min favorit...

    SvaraRadera
  3. Tips på sås till det vildsvinet:
    Ta köttsky från vildsvinet, häll på ca 4 dl vatten och 2 dl av det röda vinet, lite olivolja, smör, hackad lök och salt / peppar...

    SvaraRadera
  4. Tips på sås till vildsvinet ska det vara... har druckit en Gobelsburg... ... gjord på den ädla druvan riesling... mkt mineraler och en hel del grapefrukt kändes det som...

    SvaraRadera
  5. va sugen jag blir....den såsen måste jag prova nästa gång...och Gobelsburg..hade inte en aning om att den fanns !!! tänk va mkt nytt man lär via bloggen !!!

    SvaraRadera
  6. jag tycker det är lite snobbigt här idag..

    SvaraRadera
  7. Så kan de va på landet..

    SvaraRadera