
3 st palsternacka, små
1 bit rotselleri
4 st morot, fint tärnade
4 st potatis
salt och peppar
2 msk olivolja
4 st vitlöksklyfta, finhackad
örtkrydda
Rödvinssås
1 st vitlöksklyfta, finhackad vitlöksklyftor, i tunna skivor
3 dl rött vin
salt och peppar
1 msk
Schalottenlök, finhackad
2 msk smör
1 tsk soja, mörk japansk
1 kvist timjan, bladen
1 st timjankvist, färsk
1 msk tomatpuré
2 msk vatten
1 dl kalvbuljong, fond och vatten
0,5 msk maizena
1 msk morot, fint tärnade
UNDERBART!
SvaraRaderaGör inte lammkoletter på dom fina djuren.
SvaraRaderanej det gör jag inte..
SvaraRaderaköper på ICA...
Om man ska äta ska man kunna slakta...
SvaraRaderaRätt !!
SvaraRaderamen varför inte låta dom som är proffs göra jobbet.?.